Maak je badkamer groots!

De badkamer is meestal niet de grootste ruimte in je huis terwijl je hier toch vaak bent. Daarom is het belangrijk de kleine ruimte zo optimaal mogelijk in te zetten. Dit kan je doen door rekening te houden met een aantal belangrijke eisen.

Zorg voor transparantie

Geen wanden, douche gordijnen of cambines ga voor een glazen deur voor jouw moderne badkamer. Je offert er wel wat privacy mee op maar helaas zul zal je toch concessies moeten doen wanneer je optimaal gebruik wilt maken van de kleine ruimte die je hebt.

Hou het fris en licht

Lichte kleuren zorgen voor een ruimtelijker gevoel. Dus weg met de donkere tegels en ga voor frisse wit tinten. Ook de manier waarop je de tegels legt heeft hier invloed op. Leg lange tegels altijd in de lengte zodat je de diepte benadrukt.

Kleine meubels die hangen

Als je ergens onder kan kijken krijg je diepte en lijkt de ruimte groter. Kies dus iets kleinere meubels die je aan de muur ophangt zodat je deze diepte blijft behouden.

Spiegel!

Niet meer ruimte maar het lijkt wel een stuk groter. Zorg voor een mooie grote spiegel die over de breedte van de ruimte geplaatst is.